Cautare

2846 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (2.93 secunde)
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Consiliile nationale de onoare constituite pentru fiecare distinctie vor analiza activitatea tuturor celor care au primit decoratii, pentru a se vedea daca, dupa ce le-au fost acordate, au abandonat valorile democratice, a anuntat presedintele Traian Basescu joi, cu prilejul sustinerii unei alocutiuni la Council on Foreign Relations din Washington.
electoratul meu nu e ca oile cu care a scris dl Flutur pe deal, sa-l prosteasca Basescu - minciuna gretoasa privind "guvernarea de dreapta". ... PD care, peste noapte, a trecut de la stanga la dreapta. ... Crin a fost mereu de dreapta.
Vasile Blaga a precizat totodata ca este vorba despre o demisie de onoare. ... Este o demisie de onoare", a spus Blaga. De asemenea, referitor la protestul politistilor de vineri, Blaga a precizat ca acestia au dreptul sa protesteze dar intr-un cadru strict legal.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori implinirea varstei de 81 de ani joi, la Hotel Phoenicia, alaturi de membrii PSD Bucuresti. Acesta isi va lansa si cartea "Dupa 20 de ani", potrivit Mediafax.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Deocamdata, excluderea nu a luat forme statutare, fiind decisa doar de Corneliu Vadim Tudor - presedinte de onoare in prezent. Acesta i-a acuzat pe cei doi de colaborare cu PSD-ul si de organizarea unui "puci” menit sa "anexeze” PPRM-ul fostului partid de guvernamant.
Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL a hotarat miercuri sa nu valideze alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene Bacau si ca unul dintre cei doi candidati, Romeo Stavarache, va asigura interimatul pana la repetarea alegerilor.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu". Greii din PNL dau un semnal clar ca fuziunea dintre liberali si democrati in termenii propusi de PD este imposibila.
PC apreciaza ca o demisie a lui Sebastian ar fi "un gest de onoare", in conditiile in care, din punctul de vedere al conservatorilor, declaratiile sefului ANAFdin ultima perioada, referitoare la impozitarea cu 16% a averilor ce nu pot fi justificate legal, sunt "iresponsabile".
Potrivit presedintelui Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, Bogdan Olteanu, motivele care au dus la adoptarea acestei solutii radicale au fost reprezentate de incalcarea a doua articole din Statutul PNL.
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale. In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani.
google-analytics.com